در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)

با سلام

بنده در سایت sakht.tkrtehran.ir
اقدام به ثبت نام اینترنتی کردم اما در اواسط کار اینترنت قطع شد و نتوانستم تا اخر پیش برم و کد رهگیری بگیرم.اکنون که برای ثبت نام مجدد اقدام میکنم اجازه داده نمیشود و جمله ی شما قبلا ثبت نام کردید ظاهر میشود و گفته می شود از طریق کد رهگیری اقدام کنید در صورتی که من کد رهگیری ای دریافت نکرده ام و هیچ قسمتی نیز برای بازیابی کد رهگیری قرار داده نشده است.در صورت امکان راهنمایی کنید.
با تشکر
توسط (100 امتیاز)
انتقال داده شده توسط
سلام من قبلا در سایت سختی کار ثبت نام کردم ولی کد رهگیری ندارم چکونه میتوانم کد رهگیری دریافت نمایم و از نتیجه ثبت نامم آگاه شوم؟
1 پاسخ
توسط (15,090 امتیاز)

سلام

با تشکر از طرح سوال تون در بیدبرگ.

برای اینکه سوال شما به صورت جداگانه توسط مشاور بررسی و پاسخ داده شود لطفا بر روی گزینه "طرح سوال" در بالای صفحه کلیک کنید تا در صفحه جدید سوال خود را مطرح کنید؛ یا اینکه بر روی گزینه "پرسیدن سوال مرتبط" در پایین پاسخ مربوطه کلیک کنید و سوال خود را در صفحه جدید مطرح کنید.

طرح رایگان سوال

همچنین، برای دریافت سریع پاسخ پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید

دریافت مشاوره تلفنی تخصصی