در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام

 من ۱۳ سال پرداخت بیمه دارم و ۴۷  سال سن ایا قالی باف میتواند از قانون سخت و زیان اور استفاده کند با اگر جواب شما مثبت است با چند سال سن و چند سال پرداخت بیمه میتواند باز نشست شود
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

با توجه به مفاد قانون بیمه های اجتماعی قالیبافان و ... مصوب 1388/05/18 و همچنین استفساریه تبصره 2 ماده 76 قانون تامین اجتماعی اصلاحی مصوب 1380/07/14 چنین بر می آید که مشمولین این قانون ، مشمول همه قوانین تامین اجتماعی ؛ از جمله مزایای بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور هستند. اما نکته حائز اهمیت: پرداخت 4% حق بیمه سخت و زیان آور است، که پرداخت کننده آن مشخص نمی باشد!