در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)

باسلام
به کرات در شرکتها مشاهده میشود که با اشخاص مختلف جهت انجام مطالعات و بررسیهای بازار یا تهیه گزارشات امکان سنجی یا ارزشگذاری یا هر موضوع دیگری قراردادهایی منعقد میگردد.
لطفا بفرمائید نرخ بیمه این قراردادها چگونه است و آیا مشمول ماده 38 هستند؟

باسپاس

2 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
با رأی دیوان عدالت اداری ، قرارداد های پیمانکاری تک نفره ، مشمول ماده 38 قانون تأمین اجتماعی و کسر حق بیمه نمی باشد.