در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

با سلام و دعای خیر

احتراماً باستحضار می رساند که اینجانب 8 سال در یکی از شرکتهای سهامی عام که زیر مجموعه بانک ملی می باشد به عنوان رئیس واحد کنترل و رسیدگی اسناد در حسابداری آنجا مشغول بکار بودم و تمامی درجات را یکی یکی بالا رفتم یعنی کارشناس بعدا سرپرست و در آخر رئیس شدم . این شرکت نسبت به پرداخت حق سنوات سلیقه ای رفتار کرده و به بعضی از پرسنل مثل مدیران که قراردادی بودن دو ماه به روسا 45 روز و به کارگران 30 روز البته بازهم سلیقه ای نسبت به کارگر یعنی بعضی از کارگرها 30 و بعضی 45 روز و باز نشسته ها که رسمی بودن 2 ماه که تمامی مدارک آن موجود می باشد. چون شرکت حسابرسی می شود .

 آیا شرکت الان میتواند به من که آخرین حکمم رئیس می باشد 30 روزسنوات پرداخت کند؟

آیا اصولا شرکتی که بیت المال هست می تواند گزینشی کار کند ؟

همین اواخر یکی از معاونتها که بازنشسته شد معادل 400 میلیون تومان سنوات گرفت ، به نظر شما من چگونه میتوانم استیفای حق کنم.

1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)

بطور کلی حق سنوات به ازای هر سال 30 روز می باشد و کارفرما تکلیفی برای پرداخت بیشتر از آن ندارد.  مگر آنکه خود کارفرما بخواهد مبلغ بیشتری پرداخت کند.