در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)

  سلام

 میخواستم بدونم نرم افزاری در سایت هست که بشه مبلغ بیمه عمر درخواستی رو بر اساس اقساط محاسبه کنه یا مثلا محاسبه کنه براساس اقساط مشخص در زمان تعیین شده چه مبغلی نهایتا به بیمه گذار پرداخت میشه؟

2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.بدلیل اینکه سودهای تضمینی در حال تغییر هستند،امکان قرار دادن نرم افزار در سایت وجود نداره.
مضاف به اینکه شما برای ثبت نام بیمه نامه تون حتما باید از یه نماینده توانمند و با تجربه مشاوره بگیرین.
اگر شما بخواین در سایت برین و پرسش نامه رو پر کنین،چون پوشش ها و درصد اونها رو نمیدونین،قطعا در دریافت جدول بیمه نامه تون اشتباه خواهید کرد.
پس به شما پیشنهاد میدم برای اینکه بهترین و دقیق ترین بیمه نامه رو ثبت نام کنین،با بنده و یا هر یک از مشاورین محترمی که در سایت هستن تماسی داشته باشید تا بهتر راهنمایی تون کنیم.