در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
با سلام

آیا در بیمه عمر و پس انداز در صورت از کارافتادگی شخص ،بیمه ایران حق بیمه شخص را که معاف از پرداخت حق بیمه شده است را بر اساس افزایش نرخ تورم تعیین شده از طرف بیمه شده را لحاظ می کند یا بر اساس آخرین مبلغ پرداختی از طرف بیمه گذار این بیمه نامه ادامه پیدا می کند؟
1 پاسخ
توسط (420 امتیاز)
تمامی پیشنهادات بیمه شدگان توسط پزشک معتمد کنترل می گردد و تا سقف سرمایه 250میلیون ریال از معاینات معاف می باشند.مگر مواردی که پزشک معتمد اعلام نماید که بیمه شده لازم است معاینه وازمایشات پزشکی انجام دهد.

در بیمه عمر جامع زندگی با انتخاب حداقل سرمایه فوت (حتی به میزان کمتر از 100 میلیون ریال )،بیمه گذار ناچار از انجام آزمایشات پزشکی می باشد .این امر دو نقیصه دارد .اول اینکه هزینه های صدور را برای بیمه گر بالا می برد و ثانیا"با توجه به زمان بر بوده انجام این آزمایشات معمولا"بیمه گذار با اکراه آنها را انجام می دهد

 و این در حالی است که سایر شرکتهای بیمه با سرمایه به مراتب بیشتر ،نیازی به انجام معاینات پزشکی ندارند و به این وسیله بخشی از بازار از دست می رود .در صورت امکان در این امر تجدید نظر شده و مطابق سایر شرکتهای بیمه عمل شود