در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)

با سلام برای بیمه عمر مانده بدهکار برای یک وام 125.000.000 ریالی با کارمزد 4% و 13 ساله برای یک فرد 65 ساله چقدر باید پرداخت نمود
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اصولا" بیمه های عمر مانده بدهکار مربوط به ارگانها،سازمانها،دوایر دولتی و خصوصی و بانکهاست که بر اساس وامی که به کارکنان  پرداخت می کنند،با شرکتهای بیمه قراردادی منعقد مینمایند تا بر این اساس و تا هر زمانی که کارمندان آن سازمان یا ارگان در آنجا شاغل هستند و متعهد به بازپرداخت اقساط وام،در صورتیکه فرد یاد شده در خلال این مدت فوت نماید،شرکت بیمه متعهد به پرداخت مابقی اقساط وام وی تا آخر مدت شده و دیون بیمه شده را تا به آخر با آن شرکت یا ارگان تسویه می نماید.

این بیمه نامه گروهی می باشد و بصورت انفرادی صادر نمی گردد.

 با تجدید احترام