در لیست بیمه توسط (130 امتیاز)

سلام

خواستم بدونم در سال 96 تامین اجتمایی میتواند اسناد کارفرمایی شرکت ها را از سال 1394 درخواست کند؟
یا فقط میتواند اسناد سال 1395 را درخواست کند.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

قید ننموده اید که به چه منظور قرار است اسناد کارفرما بررسی شوند؛ اما مطابق مواد ۳۹ و ۱۰۱ قانون تامین اجتماعی، سازمان از تاریخ وصول لیست بیمه ۶ ماه مهلت بررسی لیست های حق بیمه را دارد.

اگر مقصود حسابرسی موضوع ماده 47  قانون تامین اجتماعی است، در جدیدترین دستورالعمل ها اینگونه اسناد تا یک سال قبل قابل بررسی خواهند بود.