در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

سلام

من پیمانکار شرکت توزیع هستم حدود 10نفر کارگر دارم. متاسفانه یکی از کارگرها از مشترکی مبلغی رشوه گرفته الان شرکت توزیع میخواهد تمام قرار داد من رو فقط به خاطر رشوه همون کارگر فسخ نماید پس بقیه کارگران چه گناهی دارند که باید به پایه یک نفر دیگر بسوزند
 لطفا من را راهنمایی نمایید که ایا شرکت توزیع برق میتواند فسخ قرارداد کنه یا نه؟
 با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

جواب سول شما بستگی به قرارداد فی ما بین دارد