در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)

مادری دو فرزند زیر ۱۸ سال خود را بیمه عمر پاسارگاد کرد و محل امضا بیمه شده را خودش امضاکرد و بیمه نامه هم صادر شده .استفاده کننده سرمایه هم مادره و اون نماینده چیزی در مورد اینکه پدر بچه ها نیازه و اگه موردی پیش اومد فقط به پدرش خسارت میدن نگفت .

بعد از پایان قرارداد سرمایه ب کی میدن ؟ به مادر یا پدر بچه؟ لطفا در این مورد کامل توضیح  بدید ک من از بلاتکلیفی در بیام ک بیمه را ادامه بدم یا نه
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.
در بیمه نامه عمر،همه امتیازات مالی بیمه،اعم از وام و.... و حتی تعیین ذینفع های بیمه نامه با بیمه گذار می باشد.
چه پدر باشد چه مادر.
و حتی اگر مادر بیمه گذار باشد،پدر حق هیچگونه دخالت و اظهار نظری در مورد بیمه نامه را نمیتواند داشته باشد،مگر اینکه از مادر بخواهد که درخواست اضافه شدن وی را نیز بعنوان ذینفع به شرکت بیمه بدهد.
اگر شما بعنوان بیمه گذار هستین،فقط شما حق دریافت و برداشت از اندوخته رو دارین و میتونین که هر تغییری رو که خواستین به بیمه بدین.
ضمنا اگه خودتون بیمه عمر نشدین،پیشنهاد میدم که حتما خودتون رو هم بیمه عمر ثبت نام بفرمایین.
در صورت تمایل و با افتخار،بنده حاضر هستم تا بعنوان وکیل و مشاور بیمه ای،در خدمت تون باشم.