در سایر توسط (109,850 امتیاز)

سلام

نحوه خرید بیمه اعتباری برای ضمانت چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

بیمه اعتباری ماهیت جدایی از ضمانت نامه بانکی و وثیقه دریافت وام دارد و نمی توان به جای ضمانت از ان استفاده کرد.

بیمه نامه های اعتباری ریسک های خاصی را پوشش می دهند که به جز یکی دو مورد، هنوز در سبد عرضه شرکت های بیمه قرار نگرفته است.

این دو مورد هم اگرچه ریسک اعتباری بیمه گذار را پوشش می دهند ولی با نام های غیر از رشته های اعتباری صادر می شوند.

با ظهور بانک_ بیمه ها پیش بینی می شود، خدماتی مالی و اعتباری و بیمه ای اختلاط بیشتری داشته باشند و دیگر به سختی بتوان بین خدمات بانکی و بیمه ای تفکیکی قائل شد.