در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

در اثر لوله کشی گاز بصورت انشعاب غیرمجاز برای زیرزمین مستاجر مسمومیت گازی فوت شده.

حال ایا کارگاه گازکشی مربوطه بیمه داشته مسول خسارت و دیه متوفی هست؟ چ بایدکرد؟ اداره گاز مقصره؟
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام وقت بخیر
چون انشعاب غیر مجاز بوده ، یک تخلف صورت گرفته و تمام کسانی که در این امر مشارکت داشته اند مقصر هستند و با شکایت از آنها در مراجع قضایی می توانید دیه متوفا را بگیرید، میزان تقصیر هریک را مرجع قضایی  با استفاده از نظریه کارشناسان مشاورش تعیین می نماید.
موفق باشید