در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

پدرم دو سال پیش تصادف کرد که بعد از تشکیل پرونده پارسال بخاطره بیماری خودش فوت کرد.کارای دادگاه رو انجام دادیم تا نامه رو گرفتیم (حکم بیمه). اونموقع کارشناس خوده بیمه گفت بیست و خورده ای درصد نوشته دادگاه. الان که زمان پرداخت بیمه شده کلا بیمه با حسابی که انجام دادیم حدود ده درصده قراره واریز کنه.

سوالم اینه بیمه میتونه خودش مبلغو کم کنه یا فقط سهم وراثش رو داره پرداخت میکنه.سوال دوم اینکه با وجود وکالت رسمی همه وراث به یک نفر بازم بیمه پولو قراره بریزه به حساب دادگاه.روندش چطوره؟دادگاهم ازش کم میکنه؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

خير بيمه ملزم به اجراي حكم مي باشد مگر اينكه با دليل منطقي و قانوني دليلي به دادگاه ارائه دهد كه اون راي رو نقص كند و ديه رو كمتر كنند وهمچنين  اين روند در شركت هاي بيمه متنوع مي باشد ولي بيمه گو مي توانند به ميزان سهم الرث هريك از وراث چك صادر كنند