در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

من ۲۵ سالمه دانشجوی پزشکی سال ۶ هستم و همزمان در اسنپ کار میکنم. بیمه ندارم، راهی هست برای اینکه بیمه بشم برای مخارج پزشکی؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

دوست گرامی سلام،وقت بخیر.
اگر شما مجرد هستین و در خانواده شما،پدر و مادر زیر ۶۰ سال،و یا خواهر و برادری هستن که بیمه تکمیلی ندارن باید عضو بشن از طریق شرکت کمک رسان ایران(sos).
در این صورت هر یک از افراد بنا به سن شون باید حق عضویت پرداخت کنن.
در سال اول هم یه چکاپ برای افراد بالای ۱۸ سال وجود داره که میانگین برای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان هزینه داره.
و هر نفر تا سقف ۷۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان پوشش جراحی و بستری داره.
تاسقف ۲۲،۰۰۰،۰۰۰﷼ هزینه های پاراکلینیکی رو پوشش میده.
تا ۲۲۰،۰۰۰،۰۰۰ ﷼ هزینهدهاسجی شیمی دروانی رو پوشش میده.
تا سقف ...
میتونین تمام پوشش ها را در سایت کمک رسان ایران،بخش امداد و درمان مشاهده کنین.