در بیمه درمان تکمیلی توسط (130 امتیاز)

نیروی پیمانی آموزش پرورش هستم و تحت بیمه تامین اجتماعی

  • بیمه تکمیلی خود آموزش پرورش که با آتیه سازان هست رو بگیرم؟
  • یا بیمه تکمیلی انفرادی؟
  • یا یک بیمه عمر مکمل و استفاده از بیمه تکمیلی آن؟

هزینه حدودی هر حالت رو هم بفرمایید.

-------

آتیه سازان متعلق به جای خاصی هست؟ (تامین اجتماعی یا بیمه خصوصی دیگر؟)

1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر که شما امکان تحت پوشش قرار گرفتن از طریق آتیه سازان رو دارین،پیشنهاد بنده به شما،همان آتیه سازان هست،زیرا که نرخ و شرایط آن(با توجه به میزان حقوق دریافتی تان) مناسب است.

در غیر اینصورت باید بصورت آزاد و از طرق دیگر تحت پوشش قرار بگیرین که از نظر پوششی عالی،اما از نظر اقتصادی برای شما مقرون بصرفه نخواهد بود.

در میان شرکتهای بیمه ای که بیمه عمر همراه با بیمه تکمیلی به بیمه گذاران خود ارایه میدهند،فقط بیمه پاسارگاد هست که بر روی بیمه عمر خود بیمه تکمیلی دارد و بصورت رایگان در اختیار بیمه شدگان خود قرار میدهد،اما این بیمه تکمیلی تا سقف ۱۰ میلیون تومان و فقط پوشش جراحی و بستری را شامل شده و سایر پوشش های بیمه تکمیلی را به بیمه شدگان خود ارایه نمی نماید.

در صورت تمایل بدریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه و یا مشاوره رایگان،فرم زیر را پر بفرمایین تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرن.

آتیه سازان حافظ،وابسته به سازمان بیمه سلامت و نیمه دولتی بوده و در حال حاضر در سراسر ایران،بیش از ۷/۵ میلیون نفر بیمه شده را در جای جای ایران پهناور تحت پوشش خود دارد.