در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
باسلام

بنده مدت 10سال هست که در شرکت تولیدی میلگرد مشغول به کار هستم و تا تاریخ 29/12/97 با شرکت قرارداد دارم ولی اخیرا اعلام کردن که نیازی به ادامه کار با من ندارن و به دلیل تعدیل نیرو از تاریخ 31/5/96 ادامه همکاری نخواهیم داشت.

 الان من با داشتن قرارداد چکار باید بکنم؟  لازم به ذکر هست که شرکت طرح طبقه بندی رو هم اجرا نکرده

 آیا شامل حال من میشه ؟

ممنون از راهنماییتون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام
اگر سابقه کاریتان حداقل 1 سال است و سابقه بیمه تان حداقل 6 ماه است می توانید درخواست مقرری بیمه بیکاری کنید . البته شعب معمولا 1 سال سابقه پرداخت حق بیمه را در نظر بگیرند .
با تشکر