در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام

 اینجانب در سال 93 قراردادی با کارفرما داشتم که بنده به عنوان مدیر پروژه بودم. در قرارداد من هیچگونه کسورات قانونی و پرداخت بیمه قید نشده و با توجه به توافق شفاهی قرار بر پرداخت کارفرما بود. ولی متاسفانه در آخر کار مبلغ 25 میلیون کارفرما نگه داشته و مفاصا حساب میخواهد. با مراجعه بنده به شعبه بیمه آنها هم مبلغ 28 میلیون بیمه لحاظ کردند.

من باید چکار کنم؟ و آیا با شکایت به مراجع قضایی مشکلم حل میشود؟ و اینکه به دادگاه شکایت کنم یا اداره کار

ضمنا مسوولین بیمه هم حق را به من داده و گفتند که باید شکایت کنم.

باتشکر و تجدید احترام
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

باید قراردتان را دقیق توضیح دهید تا بتوان نظر داد . اگر پیمانکاری باشد  و کارگر داشته باشید (در بعضی مواقع حتی اگر نداشته باشید) باید حق بیمه را در قیمت لحاظ کنید . چون کارفرما از شما مفاصا می خواهد و اگر نگیرد پای شما گیر است .

مرجع شکایت تان مراجع قضایی است اما تا مشخص نفرمائید پروژه چیست نمی توان دقیقا نظر داد !

با تشکر