در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

در قراردادهای پیمانکاری مواد و مصالح به عهده کارفرما و اجرا بعهده پیمانکار باشد بهتر است یا اینکه مواد و مصالح و اجرا کلا با پیمانکار باشد در نحوه محاسبه حق بیمه؟ (در قراردادهای غیر عمرانی، به نفع کارفرما)
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

هر کدام یک دستورالعملی دارد و ممکن است در هر مورد حق بیمه یکی از حالات بیشتر در بیاید . اگر مواد بر عهده پیمانکار باشد 7 درصد کل ناخالص کارکرد حق بیمه می شود و البته یک نهم این حق بیمه میزان حق بیمه بیکاری اضافه می شود . در حالت دیگر حق بیمه 15 درصد کل ناخالص کارکرد محاسبه می شود .

با تشکر