در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در سال 89 برای پسرم بیمه جامع عمر و زندگی از بیمه ایران با شرایط واریز ماهانه 50.000 تومان به مدت 25 سال خریدم ولی در تاریخ 14/5/91 قبل از شروع دوره سوم واریز های ماهانه درخواست اعمال ش و تعدیل 25 درصد در حق بیمه و 5 درصدص سرمایه فوت را دادم ولی دفترچه اقساطی که برای دوره سوم برایم دادند هنوز این تعدیلها اعمال نشده و گفتند از دوره چهارم اعمال میشه آیا این درسته ؟ اگه درسته چرا از سال چهارم اینکار را میکنند من که قبل از شروع دوره سوم این درخواست را داده ام .؟ سوال دیگه ام اینه که چطوری میتونم از طریق سایت بیمه اایران وضعیت بیمه پسرم را ببینم؟ ممنون
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

تغیررات در بیمه نامه با درخواست بیمه گذار و با صدور الحاقیه به بیمه گذار اعلام و ابلاغ میشه.

معمولا تغییراتی که در بیمه نامه ضروری و فورس ماژور باشه،به سرعت اعمال و الحاقیه مربوطه نهایتا بعد از یک تا دوماه  انجام میشه،مثل تغییر آدرس منزل بیمه گذاری که پوشش آتش سوزی منزل مسکونی رو در بیمه نامه خریداری کرده،یا تغییرات ذینغع های بیمه نامه.

و اگر اعمال این تغییرات فوری نباشه،در سر سال بیمه ای اعمال خواهد شد.

هر شرکتی برای خودش یک سیستمی رو تعریف کرده که بر اساس اون سیستم کار میکنه‌،ولی شما با مراجعه به یکی از شعبات بیمه ایران میتونین با دادن مشخصات خودتون و شماره بیمه نامه تون،از وضعیت حال حاضر بیمه نامه اطلاع پیدا کرده،و در صورت انجام نشدن تغییرات بپرسین که آیا این چیزی که نماینده گفته درسته یا خیر.

سپس در صورت قابل انجام بودن همانجا درخواست تون رو به شعبه مربوطه ارایه بدین.