در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من کارمند بیمه ایران 35 ساله و تحت پوشش بیمه عمر هم از طریق شرکت می باشم

 لطفا بفرمایید بهترین بیمه عمر بمنظور سرمایه گذاری چه نوع بیمه عمری می باشد؟

قبلا از راهنمایی شما سپاسگزارم.
3 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز شما برای این منظور باید با شرکتی قرارداد ببنیدید که بالاترین سود را داشته باشه و همچنین در تنظیم قرارداد از پوششهای کمتری استفاده کنید تا در نهایت بالاترین بازدهی را از نظر سرمایه گذاری داشته باشید