در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
من در ابتدای امسال بیمه جامع زندگی خریدای نموده ام و مدت قرارداد من 25 سال است در زمان عقد قرارداد بیمه ایران سود 15 درصدی را برای سرمایه من تضمین نموده بود سوال من این است اکنون که سود تضمینی در بیمه های عمر بیمه ایران به 19 در صد افزایش یافته است آیا سود تضمینی کسانی که مشابه اینجانب قبل از تغییر نرخ سودها اقدام به خرید بیمه نامه نموده اند همچنان برای 10 سال اول، 15 درصد باقی میماند یا اینکه خودبخود و بصورت اتوماتیک (بدون مراجعه حضوری و یا خرید بیمه نامه جدید)، این نرخ سودها به 19 درصد تغییر داده خواهند شد؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

سود تضمینی بیمه های زندگی،از اول شهریور ماه سال ۹۵ بصورت زیر محاسبه میشود:

۱ دو سال اول ۱۶٪

۲- دو سال دوم ۱۳٪

۳- از سال پنجم به بعد ۱۰٪

ضمنا هر ۵ سال شورای عالی بیمه تشکیل جلسه داده و برای ۵ سال آینده،سودهای تضمینی را با توجه به شرایط روز اعلام می نماید.

بنابراین در بیمه شما سود ۱۹٪ وجود نداشته و ندارد.

ضمنا سودهای مشارکت در منافع ،هر سال مالی و پس از کسر مالیات و سایر کسورات آن،بصورت نرم افزاری بر روی بیمه نامه ها اعمال گردیده و در سایت بیمه ها و یا از طریق نمایندگان و شعبات باطلاع عموم خواهد رسید.

سودهای بیمهدهای قبلی،طبق سود تضمینی تغییر نخواهد یافت،اما در بازنگریها این تغییرات،با سودهای مشارکت در منافع جبران خواهد شد.