در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

 اینجانب دارای بیمه تامین اجتماعی و نیز تکمیلی هستم. می خواهم خودم را با پرداخت سالیانه 3.00.000 تومان بیمه عمر کنم مدت 15 سال.می خواستم ببینم اولا اینکار چه مزایایی دارد ثانیا بعد از 15 سال با چه مقدار پول بازخریدی میگیرم؟ و جدول بیمه عمر را برایم بفرستید

 متشکرم از راهنمایی شما با تشکر
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

برای اینکه دقیق تر و بهتر به سوال شما پاسخ بدم،باید بدونم که شما چند سال تون هست و چه پوشش هایی رو نیاز دارین.

ولی در حالت عادی با این حق بیمه غرامت فوت تا ۷۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان و غرامت حادثه تا ۲۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان تحت پوشش قرار خواهید گرفت.

دیگر پوششهای شما عبارتست از :

۱- غرامت نقص عضو تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان.

۲-غرامت هزینه های پزشکی بر اثر حادثه تا سقف ۲۰ میلیون تومان!!

۳-غرامت معافیت از پرداخت حق بیمه(پوشش معافیت ) تا سقف ۲۲/۵ میلیون تومان!!

۴-غرامت امراض خاص تا سقف ۱۱۲/۵ میلیون تومان(هر دسته بیماری تا سقف ۲۲/۵ میلیون تومان)!!

۵-غرامت آتش سوزی منزل مسکونی تا حداکثر سقف ۵۰۰ میلیون تومان!!

۶- بیمه تکمیلی کاملا رایگان(فقط و فقط در بخش جراحی و بستری) تا سقف ۱۰ میلیون تومان!!

تخفیف در تمدید بیمه نامه بدنه اتومبیل تا میزان ۵۰٪ حق بیمه!!!

و سایر خدمات و آپشن های بیمه ای.

لطفا جهت دریافت مشاوره حرفه ای و رایگان برای طراحی و ثبت نام بیمه نامه تون،تماسی با بنده داشته باشین و یا در تلگرام پیام بدین.