در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

 اینجانب اواخر فروردین 96 نامه عدم نیاز دریافت کرده و بدون هیچ تسویه حسابی از شرکت بیرون امدم 5 مرداد ماه از کارفرما در وزارت کار شکایت کردم کارفرما فردای همان روز 4 فقره چک مدت دار برای تسویه حساب به اینجانب پرداخت کرد و قرار شد که من شکایت خود را پس بگیرم و برگه تسویه حساب را امضاء نمودم .حال موعد اولین چک من با اولین وقت دادگاه یکی است و من هنوز شکایت خود را پس نگرفته ام

 آیا این امکان وجود دارد که بنده اگر همان روز چکم پاس نشد دادگاه شرکت کرده و ادامه دهم و یا دادگاه راه تا زمان پاس شدن چکها به حالت تعلیق در اورم با توجه به اینکه روی چکها قید شده که مربوط به مفاصا حساب اینجانب است. کلا میتوانم شکایت خود را تا پاس نشدن چکها پس نگیرم .لطفا راهنمایی بفرمائید.
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
با توجه به اینکه شما چکها را بابت تسویه حساب دریافت نموده و برگه تسویه حساب را امضا کرده اید ، کارفرما با ارائه این مدارک تبرئه خواهد شد. در صورت پاس نشدن چک نیز باید از طریق دادگستری اقدام کنید.