در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

قصد خرید بیمه عمر و سرمایه گذاری دارم. چگونه می توانم جدول مقایسه بیمه های عمر همه شرکت های بیمه را دریافت کنم؟

ممنون از شما
2 پاسخ
توسط (8,780 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

جدول بیمه عمر باتوجه به درخواست شما برای دریافت میزان پوشش های بیمه ای، مدت سال قرارداد، شرایط سنی و سلامتی شما و عوامل مربوط به اکچوئری بیمه عمر متفاوت می باشد.

 می تونید اطلاعات خود را در بخش دریافت مشاوره خرید بیمه عمر وارد نمایید تا بهتون مشاور بیمه معرفی بشه تا براساس نیازهای شما جدول بیمه عمر تعیین بشه.