در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
میخواستم بدونم در سال ۹۶چه تاریخی برای ازمون دریافت کد نمایندگی بیمه عمر یا زندگی ایران میتوان ثبت نام کرد
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

رویه دریافت کد این است که ابتدا به سایت بیمه ایران مراجعه کنید و از شرایط اخذ نمایندگی آگاه شوید.

در صورت داشتن شرایط نمایندگی، درخواست خود را ثبت نمایید یا به یکی از شعب بیمه ایران مراجعه کنید. در صورت پذیرش از سوی شرکت بیمه و طی مراحل بعدی، برای آزمون معرفی می شوید.