در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام
سال ۹۳ ما تصادف کردیم و امسال رای دادگاه قطعی شد و با وجود اینکه نزدیک دو ماه است که پرونده در بیمه تشکیل دادیم و کامل است شرکت بیمه میگوید موجودی ندارد برید هر موقع موجودی داشتیم خبرتون میکنیم شاید چند سال طول بکشد.
میخواستم بدونم باید چکار بکنیم کجا شکایت بکنیم چه مقدار زمان میبرد تا پول از بیمه بگیریم؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
سلام انشاا... بلا دور باشه .
باستناد ماده ۴۸۸ ق مجازات اسلامی ۹۲ در جرائم غیر عمدی مستوجب دیه (مانند تصادفات رانندگی) محکوم علیه میتواند در مدت دوسال قمری از لحظه وقوع جرم نسبت به پرداخت دیه اقدام نماید.
دیه یوم الاداء میباشد یعنی ملاک مبلغ قابل پرداخت به زیاندیده ،زمان پرداخت هست .خب شرکت بیمه امسال به شما مبلغ رو پرداحت نکنه سال اینده باید با نرخ جدید خسارت بده.