در بیمه آتش سوزی توسط (-1,060 امتیاز)
اگه یک بیمه گذار که بیمه اتش سوزی به مبلغ 500 هزار تومن داره و 300 تومن پیش داده و بقیه 4 تا 50 تومن فاصله هر قسط یک ماه و اولین قسط 30 روز بعد صدور هست، اگه بیمه گذار 45 روز بعد از صدور بیمه نامه خسارت ببینه و قسط اول رو پرداخت نکنه ، پرداخت خسارت از طرف شرکت بیمه به چه صورت هست

خسارت قابل پرداخت خسارت واقعی است یا کمتر از خسارت واقعی  ؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام مشکلی نداره خسارت قابل پرداخته.

خسارت قابل پرداخت خسارت واقعی است
چون طبق جدول تعرفه کوتاه مدت ، حق بیمه ای که باید تو اون مدت دریافت میشد دریافت شده.
تا دوماه بعد از صدور 30 درصد.

اینجا دوتا بحث هست...یکی توافقی که با بیمه گذار انجام شده ممکنه شرکتی بگه من تا دوماه بعد حق بیمه ای نمیخام در اون صورت که هیچ....در غیر این صورت یه جدولی هست به نام جئول تعرفه کوتاه مدت که هم مبنای خسارته هم مبنای محاسبه حق بیمه زیر یکسال و هم مبنای محاسبه حق بیمه برای موارد فسخ از طرف بیمه گذار