در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام
یکی از کارگران رستوران در اثر جابجایی یخچال انگشتانش اسیب دیده ، از انجاییکه اصل مدارک رو به شرکت بیمه داده ، واز انجایی که اخیرا مرخصی استعلاجی ایشان تمام شده ، اصل مدارک رو جهت آرائه به اداره تامین اجتماعی نیاز دارد ،
ایا میتوان اصل مدارک رو داد ؟
در صورت تحویل مدارک به تامین اجتماعی ، ایا هزینه پزشکی از بیمه مسولیت قابل پرداخت است یا فقط دیه تعلق میگیرد ؟
اگر امکان دارد ماده و قانون را بفرمایید
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

هم می توانید از کارفرما یا بیمه مسئولیت وی دیه خود را بگیرید . هم با توجه به درصد ازکارافتادگی و در صورتیکه حادثه ناشی از کار بوده باشد از سازمان تامین اجتماعی غرامت نقص عضو یا مستمری ازکارافتادگی بگیرید . هر دو به مدارک اصل نیاز دارند و بهتر است یک رونوشت برابر اصل از مدارک تهیه گردد .

با تشکر