در سایر توسط
با سلام برای گرفتن معرفی نامه جهت عمل جراحی باید به شعبه بیمه در استان خودم(اردبیل ) مراجعه کنم یا به شعبه استانی (تهران ) که قراره عمل جراحی در اونجا انجام بشه مراجعه کنم
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام و درود

مراکز اسناد پزشکی شرکت های بیمه بطور برخط(آن لاین) کار میکنند لذا شما میتوانید به هر اسناد پزشکی در سراسر کشور برای دریافت معرفینامه اقدام نمایید ولی بطور کلی بهتر است از اسناد پزشکی شهر خودتان اقدام نمایید چون آن مرکز لیست اسامی شما را در دست دارد ولی اگر برایتان مقدور نمیباشد هیچ تفاوتی ندارد که از کدام مرکز به مراکز بیمارستانی معرفی شوید.