در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام خودم بیمه طلایی فرهنگیان در استان اردبیل دارم و مادرم رو بیمه تکمیلی کردم الان یکی از چشمهاش نیاز به عمل اب مروارید دارد و بخاطر مبتلا بودن چشمش به بیماری گلوکوم باید در تهران عمل شود چگونه میتوانم برای ایشان معرفی نامه بگیرم تا دکتر عملش کند چون توانایی مالی ندارد تا هزینه اش را پرداخت کند و بعدا از بیمه دریافت کند.  ممنونم
2 پاسخ
توسط (4,060 امتیاز)
با سلام

جهت دريافت معرفينامه شما ميتوانيد به شعبات شركت مربوطه ويا نمايندگي قرار داد بسته شده مراجعه كنيد.