در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)

سلام
آیا هزینه ی بیمه ی فرهنگیان برای پدر مادر شخص از حقوق خوده فرده فرهنگی کم میشود؟
اگر بله چقدر؟

1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در صورتیکه بازنشسته فرهنگی درخواست تحت پوشش قرار گرفتن هر یک از اعضای خانواده خود را داشته باشد،مسلما حق بیمه آن از حقوق فرد بازنشسته و یا مستمری بگیر کسر خواهد گردید.

اگر فرد تحت پوشش قرار گرفته،پدر و یا مادری باشند که بین ۶۰ تا ۷۰ سال سن دارند تا ۵۰٪ و از ۷۰ سال به بالا ۱۰۰٪ حق بیمه آنان اضافه خواهد گردید.

حق بیمه سال جاری برای هر نفر معادل با ۳۳۵،۰۰۰﷼ می باشد.