در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
اخیرا ازچندین دکترزنان شنیدم که اگر خانومی بدون مشکل خاصی درخواست زایمان سزارین داشته باشه نمیتونه هزینه اش رو ازبیمه تکمیلیش دریافت کنه.حتی اگر جزئ تعهدات بیمه باشه .آیا این حقیقت دارد؟
2 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
با سلام
خیر اینطور نخواهد بود  اگر در قرار داد  درمانی  نگاهی بیندازید   در قراردا ذکر شده  هزینه  زایمان   مشخص  نشده  ( طبیعی یا  سزارین ) اما  تا سقف تعهد مبلغ پرداخت خواد شد .