در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام وقت بخیر

ببخشید من پزشک قانونی موارد منو به شرح زیر زده

  1. کبودیه آرنج چپ
  2. جراحت(حارصه)قدام آرنج چپ
  3. شکستگیه تکه ای از سر استخوان زنداعلی دست چپ.که در حال حاظر بدون عیب التیام یافته است
  4. ضربات بر اثر جسم سخت میباشندمیخواستم ببینم دیه اینها چقد میشه.

با تشکر از شما

1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام

این عوارض و آسیب هایی است که پزشکی قانونی در معاینه تشخیص داده است و از این جهت مکتوب شده که با عوارضی که بعد از این تاریخ ممکن است به وجود اید، اشتباه نشود. یا به اصطلاح "تمیز داده شود"

این سبک نگارش در مواردی است که هنوز تثبیت شرایط جراحت و آسیب ها به وجود نیامده که نظر قطعی را مشخص نماید وگرنه درصد تک تک آسیب های وارده بر اساس دیه مشخص می کرد.

پزشکی قانونی بازوی مشورتی مراجع قضایی در بحث تشخیص و بررسی است و از سازمان هایی است که به شدت زیر ذره بین های بازرسی است.