در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام

من 1سال و 8 ماه است که در شرکتی مشغول کار هستم و قصد دارم دیگه بدلیل کمی حقوق کار نکنم .ولی صاحب شرکت میگوید که حداقل شده دو سه ماه پاره وقت بیا و اموزش نفر بعدی بده و بعد برو .گفته که درخواست بنویس که بدلیل مشکلات خانوادگی نمی توانم تمام وقت بیام و پاره وقت میتونم بیام .البته یکی از دلایل هم بیماری مادرم است .

سوال اینه که ایا بعداز یک یا دو ماه پاره وقت رفتن مشکلی برای گرفتن بیمه بیکاری بع داز ان ندارم؟چون درخواست پاره وقت شدن ازم گرفته شده .

سوال دیگرم اینکه ایا پاره وقت بیمه اش رد میشه کرد؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

1- فکر کنم یک بار دیگر هم جواب این سوال را دادم . نه مشکلی پیش نمی آید.

2- منطقا باید حق بیمه براساس ساعات کارکردتان پرداخت گردد.

با تشکر