در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام

بر اثر حادثه کاری چشم چپم آسیب دیده است. پزشکی قانونی برای شش ماه بعد معاینه مجدد نوشته اند. بنده که در این شش ماه قادر به کار کردن نیستم دستمزد اینجانب بر عهده چه کسی است آیا بیمه یا کارفرما موظف به پرداخت دستمزد هستند یا نه؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

اگر قدرت ادامه کار ندارید و نیاز به استراحت پزشکی دارید می توانید از پزشک معالج تان گواهی استراحت پزشکی گرفته و به شعبه تامین اجتماعی ارائه دهید . در صدرت تائید شورای پزشکی سازمان غرامت نقص عضو ایام بیماری تان را می دهد . فقط بهتر است این کار را در ابتدای دوران استراحت انجام دهید که اگر تائید نشد به دنبال راه دیگری باشید .

با تشکر