در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
باسلام، اگر در بیمه مسولیت کارفرمادرقبال کارکنان  کسی که در سالن های ورزشی وابسته به شرکت دچار حادثه گردد خسارت به ایشان تعلق میگیرد یا نه؟در ضمن کارفرما پوشش اماکن وابسته به سالن های ورزشی راخریداری کرده است، باتشکر
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام و احترام

بله در صورت دارا بودن پوشش مربوط به مراکز و اماکن مربوط به کارگاه از جمله باشگاه ورزشی ، سالن غذا و غیره و همچنین  محرز شدن مسئولیت کارفرما ، خسارت مربوطه قابل پرداخت می باشد

موفق باشید