در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (110 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید.شغل پدر بنده ریس قطار هست و با توجه به اینکه محدوده کاری اش اهواز تا تهران هست داخل ایستگاه دورود در حین انجام ازمایش ترمز قطار دچار حادثه میشه. خواستم بپرسم ایا با توجه با اینکه حادثه در شهر دورود رخ داده و ما ساکن اهواز هستیم ایا میشه داخل شعب شهر محل سکونت(اهواز) تشکیل پرونده داد با توجه به اینکه منطقه جغرافیایی بیمه نامه مسولیت راه اهن  با بیمه ایران کل کشور هست در اهواز اعلام خسارت کرد؟
ممنون و سپاسگذارم.
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

شما ی توانید درخواست کنید پرونده خسارت و مدارک مثبته در واحد درود به شهر مورد نظر خودتان جهت پیگیری بیشتر ارجاع داده شود و این امر مشکلی ندارد و قابل اجرا می باشد.

* هرگاه حادثه از هرنوع بیمه نامه حادث شد می توان از شعبه محل حادثه درخواست کرد پرونده ان را چه ثالث خودرو چه موارد دیگر به شعبه مورد نظری که مد نظرتان می باشد انتقال نمایند.