در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
تمام کانالهای ارتباطی از قبیل .ارتباطات 1420و بید برگ
در خصوص مشکل من یعنی اجرای بخشنامه 53/6 برای ماده ده نوسازی جواب مثبت داده اند و گفتند به شعبه بروم و درخواست بدهم ولیکن شعبه میگوید درخواست شما جزو مشمول بخشنامه نیست.
کلا در استان خوزستان مشکل من حل نمیشود.لذا چون یکی از رسالت این سامانها شناسایی وکشف نقاط ضعف و قوت دستورالعمل ها اجرایی است.

لذا راهنمایی بفرمایید چگونه مشکلم را حل کنم
ممنون
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
تا جایی که من اطلاع دارم در بخش های دولتی شما قبل از اینکه به شرایط بازنشستگی پیش از موعد برسید بایستی درخواست کتبی خود را به سازمان ارائه نمایید تا بررسی های لازم صورت گرفته و در صورت موافقت سازمان مربوطه ، جهت تأمین بودجه آن اقدام شود که پروسه بسیار پیچیده ای هم هست و احتمال موافقت نیز کم می باشد چون بار مالی برای دولت دارد.