در صندوق خدمات کشوری و سایر صندوق ها توسط (100 امتیاز)
از شما استعلام نمودم که بنده بازنشسته ماده ده نوسازی صنایع با 25 سال پرداخت بیمه و 5 سال سنوات ارفاقی

 که پول بیمه آن پرداخت شده بازنشسته شده ام و تقاضای اجرای بند ت ماده 28 قانون پنج ساله ششم توسعه در خصوص تکلیف دولت به قبول کردن سوابق ارفاقی

ومحاسبه مجدد حقوق بازنشستگان این موضوع اهم از دولتی یا شرکتها و موسسات دولتی بودم.

وشما پاسخ داده اید.که دادخواست شما درست است و باید مراجعه کنید شعب و تقاضای رسیدگی نماید.من درخواست خودم را نوشتم شعب شش اهواز کتبا مرقوم داشته

جنابعالی از شمول بخشنامه 53/6 (قانون بازنشستگی پیش از موعد کارکنان دولت) خارج هستید.واین قانون شامل شما نمیشود
درحالیکه بخشنامه سریعا گفته دولت مکلف است سنوات ارفاقی را قبول کندودر ادامه نام کارکنان دولت ذکر شده

ومضافا اینکه در آخر بخشنامه نوشته شده که شرکتهای دولتی و موسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی

 موضوع تبصره3 قانون مذکور نیز با استفاده از منابع خود مشمول این حکم هستند
لذا خواهشمندم مطالعه نموده و راهنمایی بفرمایید
ممنون
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)

 تبصره ت ماده 28 قانون برنامه ششم توسعه اعلام می نماید که دولت مکلف است سنوات ارفاقی را به‌عنوان سنوات خدمت قابل قبول تلقی و مطابق تبصره (۲) قانون بازنشستگی پیش از موعد کارکنان دولت مصوب ۵/۶/۱۳۸۶ توسط سازمان تأمین اجتماعی به برقراری مستمری بازنشستگان مشمول و براساس میانگین دو سال آخر پرداخت حق بیمه سنوات ارفاقی از تاریخ بازنشستگی آنان اقدام کند. شرکتهای دولتی و مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی موضوع تبصره (۳) قانون مذکور نیز با استفاده از منابع خود مشمول این حکم می‌باشند.

همانگونه که از  متن فوق مشخص است قانون گذار  موضوع را به کارکنانی که مشمول بازنشستگی می باشند تعمیم داده و از عطف به ماسبق نمودن آن امتناع کرده است. لذا امکان تغییر اساس بازنشستگی شما که براساس ماده 10 قانون نوسازی صنایع می باشد وجود ندارد.