در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)

برای بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد 12 درصد میتوان بجای قولنامه جوازکسب از مدرک فنی حرفه ای رشته های خدمات رایانه ای یا گواهی اشتغال در موسسات فرهنگی استفاده کرد؟

 و آیا برای بیمه اختیاری 26 درصد میتوان از 12 درصد استفاده کرد تا حق بیمه کاهش یابد؟

1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

جهت انعقاد بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد، وجود مدرک رسمی ضروری نیست. صرف اظهار زبانی به اشتغال کافی است.

نرخ بیمه اختیاری 26% است و ماهیت آن با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد تفاوت دارد.

بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد با نرخ  12% صرفاً جهت بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی است. در صورتی که بیمه شدگان بیمه اختیاری اکثر خدمات و تعهدات سازمان را دریافت می نمایند.