در سایر توسط (100 امتیاز)
با سلام وخسته نباشید

 من الان 42 سال سن دارم با 5 سال سابقه بیمه قالیبافی .پدرم فوت شده و حداقل حقوق مستمری دریافت میکنم  .آیا بعد از بازنشستگی من حقوق پدرم به من پرداخت میشه یا قطع میشه ممنون
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

برابر مقررات موجود سازمان تامین اجتماعی؛ بیمه قالیبافان به منزله اشتغال تلقی می گردد و  قانوناً شما مجاز به دریافت مستمری بازماندگان پدر نمی باشید.

در مقررات موجود تامین اجتماعی، فرزندان دختر به شرط نداشتن شغل و شوهر و فرزندان پسر به شرط نداشتن شغل و از کارافتاده کلی قبل از فوت پدر می توانند از مستمری بازماندگان پدر استفاده نمایند.