در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
سلام

 پدرمن بیمه کشاورزی داره هرسال مبلغی رو پرداخت میکنه و شرایط بازنشستگی 65 سال یا 15 سال پرداخت هست حالا 8 ساله پرداخت میکنه و 62 سال داره.اگه پدرمن بخواد بازنشسته شه میتونه باقی سالهای بیمه رو یکجا پرداخت کنه ؟اونوقت بیمه 3 سال روبایدپرداخت کنه یا 7 سال؟
ممنون
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بازنشستگی پیش از موعد در بیمه روستائیان و عشایر وجود ندارد . تنها راهی که دارید ازکارافتاده شده توسط کمیسیون پزشکی و یا رسیدن به شرایط زمانی و سابقه ای فوق الذکر است .

با تشکر