در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
با سلام
مدتی پیش در اثر حادثه ناشی از کار در کارخانه در یک بیمارستان بستری شدم. روز مرخصی در تماس تلفنی با دفتر شرکت عنوان شد که خودتان حساب کنید بعد فاکتور و هزینه ها را بیاورید تا از طریق بیمه حوادث هزینه و غرامت ناشی از نقص عضو پیگیری و پرداخت شود.

 بعد از اتمام طول درمان مجددا شخصا مدارک و فاکتور بیمارستان را به مرکز بیمه حوادث شرکت ارائه دادم ولی عنوان شد که سقف پرداخت بیمه حوادث شرکت پنج میلیون است درحالیکه بنده مبلغ ۱۲ میلیون هزینه کرده ام. غرامت هم تعلق خواهد گرفت که مربوط به نقص عضو است (قطع انگشت) مابقی هزینه بیمارستان را با توجه به سقف پرداخت بیمه به چه صورت دریافت خواهم کرد؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

1- برای دریافت هزینه بیمارستان در صورتیکه بیمه تامین اجتماعی هم باشید هزینه را مطابق با نرخ دولتی می توانید از دفاتر اسناد پزشکی یا شعب تامین اجتماعی بگیرید . در صورت هزینه بیشتر باید ببینید بیمه حوادث شرکت تا چه حد و برای کدام امور درمانی پشتیبانی می کند و تا جائیکه در قرارداد هست می توانید از بیمه حوادث بگیرید . ضمنا گواهی دریافتی از تامین اجتماعی را نیز معمولا باید به بیمه حوادث ارائه دهید . مابقی هزینه بیمارستان و غرامت نقص عضو در صورتیکه کارفرما مقصر باشد با نظر پزشکی قانونی بر عهده کارفرما می باشد .

2- بابت غرامت نقص عضو ، جدا از کارفرما و مقصر ، سازمان تامین اجتماعی با نظر کمیسیون پزشکی به شما غرامت پرداخت می کند . باید بعد از اتمام درمان در این زمینه به شعب تامین اجتماعی مراجعه فرمائید .

با تشکر