در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام

میخواستم بدونم هر کسی بیمه عمر داره میتونه اندوخته خودشو وام بگیره یا حتما باید سپرده هم داشته باشه؟
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در بیمه های عمر،ذخیره ریاضی باید به یک حد معینی برسه تا بیمه بتونه پوشش های شما رو هم در صورت گرفتن وام،تحت پوشش قرار بده.

میزان این ذخیره،در شرکتهای مختلف متفاوت هست.

در بیمه پاسارگاد زمانی که اندوخته به ۲۰۰،۰۰۰ تومان برسه،شما امکان برداشت تا ۹۰٪ از اون مبلغ رو خواهید داشت.

اما داشتن سپرده،صرف نظر از اینکه از نظر پوشی به شما غرامت بیشتری پرداخت میکنه،میزان وام دریافتی شما رو هم بیشتر میکنه.

پس داشتن سپرده،از دو جهت به نفع شماست:

۱-افزایش میزان غرامتهای پرداختی.

۲- افزایش میزان وام دریافتی.