در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (7,050 امتیاز)
سلام

ميدونید براى وام بيمه عمر چجورى بايد اقدام كرد ؟ ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

برای دریافت وام از بیمه نامه عمرتون باید به نماینده و شعبه صادر کننده بیمه نامه تون و با مدارک زیر مراجعه نمایید:

1-شماره بیمه نامه

2-اصل کارت ملی و شناسنامه

3-شماره حساب بانکی و شماره شبای آن حساب.

4پر کردن فرم درخواست وام و ارایه به شعبه یا نماینده بیمه تون.

معمولا" در شرکتهای بیمه ای،بین 4 تا  10 روز کاری وام بیمه نامه بحساب تون واریز و یا چک آن صادر و به شعبه یا نماینده مربوطه تحویل میشه.

ضمنا" برحسب روش واریز اقساط وام تون،دفترچه اقساط نیز صادر میشه که باید پس از واریز وام از سوی شرکت بیمه مربوطه،آن را جهت واریز اقساط وام تون دریافت نمایید.

با تجدید احترام