در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من حدود دو سال و نیم در شرکت A کار میکردم که زیر مجموعه ای از شرکت B بود. تا دی ماه سال گذشته شرکت B بیمه ما را واریز میکرد ولی بعد از آن شرکت مستقل شد و از دی ماه سال پیش خود شرکت A بیمه ما را واریز میکند اما قرار داد ما تا پایان شهریور به پایان میرسد و شرکت A با ما قرارداد خود را تمدید نمیکند.

 آیا من میتوانم برای بیمه بیکاری اقدام کنم؟ با وجود اینکه شرکت ثابت بوده اما کارگاه پرداخت کننده بیمه عوض شده و تا پایان شهریور تنها 9 ماه بیمه برای من پرداخت شده.
2 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
امکان موافقت وجود دارد ولی بستگی به شعبه تأمین اجتماعی دارد که آیا قبول کند یا خیر.

در صورت عدم موافقت ، برای برقراری بیمه بیکاری راهکار قانونی وجود دارد.