در سوابق بیمه توسط (430 امتیاز)
سابقه كاري با سابقه بيمه چه تفاوت هايي دارد؟

كاربرد هركدام چيست و در كجا كاربرد دارند؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام
سابقه کاری معمولا در بیمه های اجباری و کارگاههای تحت شمول قانون کار ایجاد می گردد و اگر به ارگانی خارج از شمول قوانین کار انتقال پیدا کنید می تواند به عنوان سابقه کاری به سابقه تان اضافه گردد . در بعضی از کشورها هم برای دادن امکاناتی مانند اقامت و یا پذیرش درخواست سابقه کاری می نمایند . سابقه کاری معمولا سابقه بیمه هم باید داشته باشد یعنی بیمه پردازی هم باید برای آن صورت پذیرد .

سابقه بیمه از هر طریقی قابل ایجاد است مانند بیمه های اجباری یا بیمه های خویش فرما و عمدتا و صرفا برای دریافت خدمات بیمه ای ، درمانی و نهایتا بازنشستگی مورد استفاده قرار می گیرد .
با تشکر