در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام

چکابهایی که برای بیمه تکمیلی انجام میشه شامل چه آزمایشاتی هست؟

تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

بیمه های تکمیلی گروهی،فاقد چکاپ برای شروع قرارداد هستن.

بیمه های خانواده که بصورت گروهی نیستن فقط دارای چکاپ می باشند.

در شرکت کمک رسان ایران(sos)، فقط در ابتدای قرارداد سال اول،یک چکاپ کامل شامل خون،قند،چربی،اوره،فشار،تست های قلب و هر چیزی که به نسبت سن،از نظر پزشک شرکت مهم است از افراد بالای ۱۸ سال گرفته می شود تا میزان سلامتی فرد مشخص شده و بیماری های قبل از عضویت از تعهدات شرکت خارج می گردد.

در عوض،بعد از عقد قرارداد،کمک رسان ایران،بمحض اینکه برای عضو خسارتی اتفاق افتاد،بدون اینکه برای شما به ماده و یا تبصره ای برای ندادن خسارت استناد کند،دستور پرداخت خسارت به شما را خواهد داد.