در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام

مادر من تحت تکفل پدرم بیمه تامین اجتماعی دارد و مسمتری بگیر است. پدرم چندسالی است فوت شده.

من در شرکتی کار می کنم که پرسنل رو می خوان بیمه تکمیلی سینا کنند. منتهی به من گفتن چون مادر شما تحت تکفل شما نیست نمیشه از طرف شرکت ایشون رو بیمه تکمیلی کرد. می خواستم بدونم قانونش چطوره؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

لطفا با آخرین فیش حقوق مادر تان و حکم مستمری بگیری ایشان،کارت ملی و شناسنامه ،بهمراه خودشان در اسرع وقت به نزدیک ترین شعبه شرکت آتیه سازان حافظ در شهر خود مراجعه و برای ثبت نام بیمه تکمیلی ایشان اقدام نمایید.