در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید

من چندی پیش با ماشین سنگین دچار واژگونی شدم و آسیب های متفاوتی دیدم. مالک خودرو برای آزاد کردن ماشین از پارکینگ به من گفت خودرو بیمه حوادث رانندگان دارد اما من شخصا ندیدم این بیمه نامه را.

 سوال این است آیا بیمه نامه حوادث رانندگان و بیمه شخص ثالث مکمل یکدیگر می باشند و هر دو اجباریند؟ دیه من از کدام بیمه پرداخت می شود؟
با تشکر
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

بیمه حوادث رانندگان بیمه ای است کاملا اختیاری و حق بیمه آن بین ۲۵،۰۰۰ تومان تا ۵۰،۰۰۰ تومان متغیر بوده و پوشش فوت،نقص عضو و هزینه پزشکی حوادث را دارا می باشد.

فروش و توضیح آن بستگی به تبحر آن نماینده بیمه ای هست که بیمه ثالث و یا بدنه شما را صادر میکند که بتواند شما را برای ثبت نام آن متقاعد نماید.